Ogrevanje

Izbira ogrevanja

Izbirate lahko med ogrevanjem na biomaso, ogrevanje s toplotno črpalko, ogrevanje sanitarne vode s sončnimi kolektorji, centralno ogrevanje na kurilno olje ali plin. Najcenejši in hkrati kakovostni način ogrevanja predstavlja ogrevanje z obnovljivimi viri energije: les, voda, zemlja, zrak.

Ogrevanje s toplotno črpalko

Ogrevanje s toplotno črpalko kot alternativnim virom ogrevanja je energetsko zelo učinkovito in predstavlja okolju prijazen način ogrevanja. Toplotna črpalka toploto iz okolice pretvarja v toplotno energijo primerno za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Toplotne črpalke pretvarjajo energijo, ki je zbrana v različnih snoveh v naravi. Takšno ogrevanje je primerno za objekte z dobro toplotno izolacijo.

Toplotna črpalka

Ogrevanje na biomaso

Ogrevanje na biomaso

Ogrevanje na biomaso je cenejši način ogrevanja hiš in stanovanj. Najpogostejše uporabljena biomasa za ogrevanje je les. V zadnjem času so vedno bolj aktualni kotli na pelete.

Kotli na pelete nam omogočajo skoraj enako udobnost, kot kotli na olje vendar z bistveno cenejšim energentom. Lesna biomasa predstavljaja ekonomični vir ogrevanja in je v kombinaciji s sodobnimi kurilnimi napravami prijazno do okolja.


Ogrevanje s kotli na kurilno olje ali plin

Plinski in oljni kotli nam omogočajo maksimalno udobje pri ogrevanju. Delovanje je popolnoma avtomatizirano. Žal je cena energentov precej višja.

ogrevanje

Ogrevanje sanitarne vode

Ogrevanje sanitarne vode

Ogrevanje sanitarne vode s solarnimi sistemi ali toplotno črpalko. Sončni kolektorji s pomočjo sončne energije ogrevajo vodo v hiši v vseh letnih časih.

Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode je enostaven in ekonomičen način za toplo sanitarno vodo. Lahko jo kombiniramo z vsemi načini ogrevanja prostorov.


Talno ogrevanje

Talno ogrevanje je nizko-temperaturno in možno v različnih kombinacijah z ostalimi načini ogrevanja. Pomembni elementi za kakovostno talno ogrevanje so cevi, izolacijske plošče in regulacija. Talno ogrevanje prinaša visoko udobje. Lahko ga uporabimo le v določenih prostorih kot je kopalnica ali pa po celem objektu. Kombiniramo ga lahko z vsemi ostalimi načini ogrevanja (radiatorsko, električno, klima…).

talno ogrevanje

Ogrevalni sistemi

Nudimo celostno storitev, kjer v ospredje postavljamo želje naših strank. Prav tako za doseganje še boljših končnih rezultatov podamo svoje strokovno mnenje. Izvedbena dela izvedejo izkušeni mojstri in dolgoletni podizvajalci.

Nudimo izvedbo na ključ

Izvajamo montažo, svetovanje in dobavo vseh vrst ogrevalnih sistemov na ključ. Kontaktirajte nas!

Vsak projekt predstavlja novo priložnost za učenje, najbolj smo veseli, če s svojim delom uresničimo vaše želje. Pred začetkom del prav zato vedno opravimo poglobljen ogled prostora ali objekta. Na ta način določimo specifične značilnosti objekta ter glede na to prilagajamo potek dela.

01

Kontaktirajte nas

Zaupajte najboljšim strokovnjakom, ki vedo, kaj delajo.
02

Ogled in svetovanje

Pred začetkom opravimo tudi ogled prostora.
03

Montaža

Hitro, učinkovito in kakovostno.